Over onze website en wat je er mee kan

Je vraagt je misschien af waarom we deze website zijn gestart en wie wij zijn. Daar hebben we deze pagina voor gemaakt. Wij zijn een klein team wat de kosten van een rit inzichtelijk wil maken. Voor je vertrekt kun je op onze website berekenen wat de reis je gaat kosten. Door enkele variabelen in te vullen rekent de website uit wat de totale kosten zijn voor de rit. Handig als je met een groep vrienden gaat is dat je ook het aantal passagiers kunt ingeven. Zo kun je dus berekenen wat de kosten zijn per persoon. De berekening gaat niet alleen uit van de kosten van de benzine, maar ook wordt er rekening gehouden met het verbruik, kosten voor het onderhoud en met de heen en terugreis indien gewenst. Wij zijn dit initiatief gestart om een makkelijke kosten inschatting te maken van je reis. Het is nogal omslachtig om te berekenen en wilden dit beschikbaar maken voor iedereen. Zo is dit idee ontstaan voor onze website. Eenvoudig en snel je kosten uitrekenen voor een rit. Dit kan binnen Nederland zijn maar ook voor ritten buiten Nederland kun je onze tool gebruiken. Net als het internet willen wij niet gehinderd worden door grenzen, dat is gelukt met onze service.

Voor wie is onze benzinekosten bereken tool handig?

Onze dienst is voor iedereen handig die wil weten wat een bepaalde rit gaat kosten. Vaak wordt er onderschat wat een ritje met de auto kost. Er wordt alleen gekeken naar de stand van de benzine. Heb ik nog voldoende benzine? Of moet ik onderweg nog ergens tanken. Om nu duidelijk te maken wat een weekendje weg kost inclusief het vervoer kun je bijvoorbeeld onze website gebruiken. Wij vonden dat er op internet nog een dergelijke dienst ontbrak. Een ritje met de auto gaat namelijk niet alleen om het verbruik van brandstof maar zeker ook de kosten voor het onderhoud aan de auto. Ook die moet je meetellen in de totaal berekening. Onze dienst is ook erg handig voor ondernemers. Wanneer je als ondernemer een offerte moet maken kun je met onze website de benzinekosten berekenen. Zo weet je precies wat de rit naar je klant elke dag gaat kosten. Deze kosten kun je dan weer op een eenvoudige manier verdisconteren in je offerte. Het was nog niet eerder zo makkelijk om de kosten van een autorit inzichtelijk te maken.

Ga je naar het buitenland op vakantie met de auto? Reken dan eens uit wat deze rit je gaat kosten. Vaak kijken we alleen naar de kosten van de locatie en "vergeten" we de kosten van de reis. Met onze dienst reken je dit met 1 druk op de knop uit. Weet je nog niet precies het adres waar je heen gaat? Geen probleem geef dan gewoon de plaats in en onze tool doet de rest voor je. Wij hopen zo voor iedereen een mooie en vooral handige aanvulling te zijn voor het berekenen van de kosten van een autorit. Heb je nog suggesties voor ons? Dan horen wij dit graag via onze contact pagina.

Dagelijkse brandstofprijzen

Onlangs hebben wij onze site uitgebreid met een nieuwe pagina die de actuele benzineprijs toont. Elke dag worden de brandstofprijzen automatisch opgehaald en de prijzen geupdate. Dit is handig voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de prijsontwikkeling: wordt de benzine duurder of goedkoper? Uiteraard staan daar ook de prijzen van Diesel, Super en LPG vermeld. Daarnaast zijn wij bezig met de ontwikkeling van een pagina waarop je de pompstations kunt zien op een kaart.

©2014 Benzinekosten-berekenen.nl - Partners - Disclaimer - Over ons | Kentekencheck | Brandstofprijzen | Tankstations | Benzinkostenberechnen.de | Benzinkostenrechner.at | Fuelcost-calculator.co.uk | Calcolobenzina.it |

Betaal niet te veel! Independer check